Case


Mat och livsmedel
Article thumbnail image

Görans

Folk verkar inte få nog av kebab. Efter drygt två år i nya fabriken bygger Görans ut. Men det är inte bara produkterna som imponerar. Företagets energieffektiva produktionsanläggning i Jakobstad är en av de mest miljövänliga i Finland. Här tillverkas högklassig snabbmat – utan spill.

Mat och livsmedel
Article thumbnail image

Pavis och Mr. Bank

Vem skulle ha trott att bröderna Sundqvist skulle bli företagare, att de skulle bli med två företag under ett år och att båda av företagen skulle vara inom restaurangbranschen? Detta förutspådde inte varken de själva eller föräldrarna – men nu står bröderna stolt bakom sina framgångsrika företag och verkar hjärtligt glada över sina beslut om att bli företagare – trots att dagarna är långa och ansvaret skyhögt.

Mat och livsmedel
Article thumbnail image

Oravais Rökeri

I dag är Oravais Rökeri Ab ett känt varumärke inom kött- och charkuteribranschen. Bolaget har tre ägare och sju anställda. Företagets främsta marknader är Österbotten, Åland, Åboland och Nyland. Sedan starten har rökeriet sakta men säkert ökat såväl produktsortiment som volymkapacitet. Idag har företaget ett 50-tal konkurrenskraftiga produkter på marknaden och årsvis levererar dem ca. 150 000 kg till hela Finland.

Case


Mat och livsmedel
4.10.2021
Article thumbnail image

Görans

Folk verkar inte få nog av kebab. Efter drygt två år i nya fabriken bygger Görans ut. Men det är inte bara produkterna som imponerar. Företagets energieffektiva produktionsanläggning i Jakobstad är en av de mest miljövänliga i Finland. Här tillverkas högklassig snabbmat – utan spill.

Mat och livsmedel
4.9.2018
Article thumbnail image

Pavis och Mr. Bank

Vem skulle ha trott att bröderna Sundqvist skulle bli företagare, att de skulle bli med två företag under ett år och att båda av företagen skulle vara inom restaurangbranschen? Detta förutspådde inte varken de själva eller föräldrarna – men nu står bröderna stolt bakom sina framgångsrika företag och verkar hjärtligt glada över sina beslut om att bli företagare – trots att dagarna är långa och ansvaret skyhögt.

Mat och livsmedel
1.9.2018
Article thumbnail image

Oravais Rökeri

I dag är Oravais Rökeri Ab ett känt varumärke inom kött- och charkuteribranschen. Bolaget har tre ägare och sju anställda. Företagets främsta marknader är Österbotten, Åland, Åboland och Nyland. Sedan starten har rökeriet sakta men säkert ökat såväl produktsortiment som volymkapacitet. Idag har företaget ett 50-tal konkurrenskraftiga produkter på marknaden och årsvis levererar dem ca. 150 000 kg till hela Finland.