Varför Herrfors Business?

ROGER HOLM, VD PÅ HERRFORS

Varför Herrfors Business?

ROGER HOLM, VD PÅ HERRFORS

Aktuellt » Varför Herrfors Business?

Varför Herrfors Business?

Då och då får vi höra av våra företagskunder att man måste vara el-expert för att sköta inköp av el, att elhandel har blivit mer och mer komplicerat under åren och andra liknande kommentarer. Till viss del är det säkert sant, men mycket beror även på hur försäljaren möter sin kund, där viktigaste uppgiften är att sätta sig in i kundens situation för att förstå behov, lyssna till önskemål och tillsammans diskutera fram bästa lösning. För en del kunder är elen, utöver funktionen den fyller i verksamheten, en anonym nyttighet som sällan diskuteras i företaget, förutom möjligen priset.

Oberoende av om du aktivt vill ta del av elmarknaden eller hellre vill att vi sköter den biten och ger dej trygghet i att du i alla situationer har ett säkrat förmånligt elpris, så vill vi här ge dej goda idéer om hur du kan hitta nytt mervärde för din verksamhet utgående från ditt elavtal med Herrfors. Det kan röra allt från prissäkring, egenskaper hos olika avtal till hur du kan använda elavtalet som effektivt stöd för din organisations marknadsföring. Du får möjlighet att se hur andra av Herrfors kunder redan gjort det, och du kan ta del av deras erfarenheter.

Herrfors Business ger dej allt detta i ett komprimerat och trevligt format. Ett första tips är att kolla in våra Business-sidor med jämna mellanrum, kanske något dyker upp som passar exakt in även i er verksamhet?

Välkommen med! 

 

Roger Holm
VD

Vad kan Herrfors Business erbjuda dig och ditt företag?

  • Aktuella artiklar av Herrfors experter
  • Nyhetsbrev med branschens och Herrfors nyheter
  • Elmarknadsrapport varje vecka
  • Smarta tips för smart elkonsumtion
  • Intressanta företagscase från olika branscher

  • Inbjudningar till Herrfors evenemang
  • Information om Herrfors avtalsalternativ samt möjliga kampanjer

Visste du att du kan beställa ett nyhetsbrev med Herrfors nyaste nyheter?