Miksi Herrfors Business?

ROGER HOLM, TOIMITUSJOHTAJA, HERRFORS

Miksi Herrfors Business?

ROGER HOLM, TOIMITUSJOHTAJA, HERRFORS

Ajankohtaista » Miksi Herrfors Business?

Miksi Herrfors Business?

Silloin tällöin saamme kuulla yritysasiakkailtamme, että sähköä ostaessa tulisi olla sähköasiantuntija, että sähkökauppa on muuttunut vuosien kuluessa yhä haastavammaksi ja muita vastaavia kommentteja. Osittain tämä on varmasti totta, mutta suurin vaikutus on sillä miten myyjä tapaa asiakkaansa. Tällöin myyjän tärkein tehtävä on asettua asiakkaan asemaan kyetäkseen ymmärtämään asiakkaan tarpeet ja toiveet, sekä pystyä yhdessä löytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun. Osalle asiakkaista sähkö on anonyymi hyödyke, josta sen käytön lisäksi keskustellaan harvoin, ja tällöinkin useimmiten keskustelu koskee hintaa. 

Huolimatta siitä haluatko seurata sähkömarkkinoita aktiivisesti, vai haluatko mieluiten antaa vastuun varmasta ja edullisesta sähkönhinnasta meille, pyrimme jakamaan sinulle hyviä vinkkejä koskien sähkösopimustasi Herrforsilla ja sen avulla saavutettavia lisäarvoja. Vinkit voivat koskettaa hintatakauksia, eri sähkösopimusten ominaisuuksia tai kuinka esimerkiksi voit käyttää sähkösopimustasi organisaatiosi markkinoinnin tehokkaana tukena. Saat mahdollisuuden nähdä kuinka muut Herrforsin asiakkaat ovat näitä asioita tehneet, ja tutustua heidän kokemuksiinsa. 

Herrfors Business antaa sinulle kaiken tämän tiivistetyssä ja miellyttävässä muodossa. Ensimmäinen vinkkini on vierailla Business -sivuillamme tasaisin väliajoin - ehkä jokin tulevaisuuden vinkeistä sopii suoraan teidän organisaatioonne? 

Tervetuloa mukaan! 

 

Roger Holm
Toimitusjohtaja

Herrfors Business tarjoaa Sinulle seuraavia asioita

  • Asiantuntija-artikkeleita
  • Uutiskirje sähköalan ja Herrforsin ajankohtaisimmista uutisista
  • Viikoittainen sähkömarkkinaraportti
  • Fiksuja vinkkejä fiksuun sähkönkulutukseen
  • Mielenkiintoisia yrityscaseja eri aloilta
  • Kutsuja Herrforsin tapahtumiin
  • Tietoa Herrforsin sähkösopimuksista sekä ajankohtaisista kampanjoista

Tiesitkö että voit nyt tilata myös uutiskirjeemme?

Uutiskirjeemme sisältää uusimmat artikkelit ja uutiset sekä Herrforsilta että sähköalalta. Kerromme sinulle uutiset, joiden uskomme olevan Sinulle tärkeitä.