Vår nya elförsäljningschef Cajsa Sahlström betjänar numera Herrfors företagskunder

Vår nya elförsäljningschef Cajsa Sahlström betjänar numera Herrfors företagskunder

Aktuellt » Vår nya elförsäljningschef Cajsa Sahlström betjänar numera Herrfors företagskunder

Vår nya elförsäljningschef Cajsa Sahlström betjänar numera Herrfors företagskunder

Cajsa Sahlström har börjat som Herrfors nya elförsäljningschef under våren 2022. Nu får ni chansen att bekanta er med henne samt höra mer om hur hon oväntat hamnade i elbranschen redan år 2009!

 

Berätta lite om dig själv och din bakgrund?

Jag halkade oväntat in i elbranschen år 2009. Jag är utbildad tradenom, med marknadsföring som huvudämne, och tanken var att jag relativt snabbt skulle söka mig till min ”egna” bransch. Elbranschen visade sig dock vara förvånansvärt intressant, och här är jag fortfarande, glad och nöjd. Under 13 år har jag fått erfara de flesta olika områden inom elförsäljning: kundbetjäning, back office och försäljning, allt mot företagskunder.

 

Du har arbetat länge inom elbranschen. Vad får dig att trivas i branschen?

De snabba svängarna inom elbranschen gör att jobbet hålls mångsidigt och intressant. Jag gillar utmaningar, vilket denna bransch erbjuder dagligen, på ett positivt sätt. Trevliga kollegor har också haft en stor roll i att jag trivts såhär länge – elbranschen är full av oerhört bra typer, och jag är glad över att denna trend fortsätter även på Herrfors!

 

De senaste månaderna har varit mycket utmanande på elmarknaden. Vilken typ av frågor hamnar en elförsäljare oftast svara på när branschen uppmärksammas särskilt?

Kunden väntar sig ofta att få ett avtal till samma pris eller förmånligare än de haft tidigare, men detta är tyvärr inte möjligt i dagens marknadsläge. Inom elförsäljning gäller väldigt låga marginaler, och försäljningspriserna följer direkt elbörsens prisnivå. Det är många olika faktorer som påverkar elpriset, och en av de största just nu är det världspolitiska läget, som håller priserna på en hög nivå. Elleverantörerna väntar på förmånligare priser lika mycket som konsumenterna. Vi kommer antagligen inte att komma ner till de senaste årens prisnivå på länge, om alls, så nu är det bra att även titta på andra lösningar än det klassiska fastpris-avtalet. På Herrfors strävar vi till att ge våra företagskunder skräddarsydda alternativ för att sedan hjälpa kunden att välja bästa möjliga lösning.

 

Vid valet av elavtal, vilka saker rekommenderar du att kunderna tänker på innan de beslutar sig?

Att de väljer en pålitlig elleverantör, som värdesätter kundens behov. Även om priset är en viktig del av elavtalet, borde det inte vara det enda som är avgörande. Kunden sparar såväl tid som pengar genom att välja en elleverantör med vilken allt fungerar som det skall, på alla plan. Herrfors är tack vare sin mångåriga erfarenhet och sin passliga storlek ett pålitligt och flexibelt bolag som prioriterar sina kunder, ett utmärkt alternativ. 

 

Några andra hälsningar till våra kunder?

Om ni undrar över något gällande ert elavtal – vare sig ni redan är kund eller vill konkurrensutsätta ert elavtal – ta gärna kontakt så hjälper vi er! Vi på Herrfors hjälper gärna i alla olika sorts situationer, för att hitta den bästa möjliga lösningen för er elanskaffning.

Elanskaffning kan ibland kännas komplicerat, men det behöver och skall det inte vara, och vi finns här för att göra elanskaffningen enkel för kunden.

Offertbegäran

Kommer ert elavtal att ta slut inom kort eller funderar ni på att ändra avtalstyp? Du kan enkelt begära en offert via vår hemsida. För att begära en offert behöver du följande information: 

  • företagets kontaktuppgifter

  • förbrukningsplatsnumren

  • mätarens huvudsäkringsstorlek

  • datumet då nuvarande elavtal upphör

  • önskat avtalstyp

 

Begär offert här.

Företagsbesök

Vill ni att vi kommer ut på ett företagsbesök? Ni kan boka besöket antingen per mejl eller genom att ringa oss.