Uusi sähkönmyynti-päällikkömme Cajsa Sahlström palvelee nykyään Herrforsin yritysasiakkaita

Uusi sähkönmyynti-päällikkömme Cajsa Sahlström palvelee nykyään Herrforsin yritysasiakkaita

Ajankohtaista » Uusi sähkönmyyntipäällikkömme Cajsa Sahlström palvelee nykyään Herrforsin yritysasiakkaita

Uusi sähkönmyyntipäällikkömme Cajsa Sahlström palvelee nykyään Herrforsin yritysasiakkaita

Cajsa Sahlström on aloittanut Herrforsin uutena sähkönmyyntipäällikkönä keväällä 2022. Nyt saatte mahdollisuuden tutustua häneen paremmin ja kuulla lisää, miten hän vahingossa päätyi alalle jo vuonna 2009!

 

Kerro hieman itsestäsi ja taustastasi?

Päädyin sähkönmyynnin alalle aika lailla vahingossa vuonna 2009. Koulutukseltani olen tradenomi, pääaineena markkinointi, ja tavoitteeni oli siirtyä melko pikaisesti ”oman” alan hommiin – mutta sähköala osoittautui yllättävän kiinnostavaksi, joten täällä sitä vielä erittäin tyytyväisenä ollaan. 13 vuoden aikana olen kokenut suurimman osan sähkönmyynnin eri vaiheista: asiakaspalvelu, back office sekä myynti, kaikki tämä yritysasiakkaiden parissa.

 

Olet työskennellyt sähköalalla jo hyvän tovin. Mitkä asiat saavat sinut viihtymään alalla?

Sähköalan nopeat liikkeet takaavat sen, että työ pysyy monipuolisena ja kiinnostavana. Pidän haasteista, ja niitä työskenteleminen sähköalalla tarjoaa päivittäin, hyvällä tavalla. Myös mukavilla työkavereilla on ollut suuri osuus siihen, että olen viihtynyt näin pitkään – sähköalalla työskentelee erittäin mukavia tyyppejä, ja olen onnellinen siitä, että sama trendi jatkuu myös Herrforsilla!

 

Viimeiset kuukaudet ovat olleet erittäin haastavia sähkömarkkinoilla. Millaisiin kysymyksiin sähkönmyyjä saa useimmiten vastata alan ollessa erityisen huomion kohteena?

Asiakas monesti haluaa sopimuksen samaan hintaan tai edullisemman, kuin aiempi sopimus, joka tämänhetkisessä markkinatilanteessa ei valitettavasti ole mahdollista. Sähkönmyynnissä on erittäin matalat marginaalit ja myyntihinnat seuraavat suoraan sähköpörssin hintatasoa. Sähkönhintaan vaikuttaa moni eri tekijä, ja tällä hetkellä yksi suurimmista on maailman poliittinen tilanne, joka pitää hintoja korkealla tasolla. Korkea hintataso ei ole sähköntoimittajillekaan mieluinen. Viime vuosien hintatasoon ei ainakaan hetkeen päästä, jos ollenkaan, ja nyt katsotaan vaihtoehtoisia ratkaisuja klassiselle kiinteähintaiselle sopimukselle. Herrforsilla pyrimme antamaan yritysasiakkaillemme räätälöityjä vaihtoehtoja, joista autamme valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun.   

 

Mitä suosittelisit asiakkaidemme ajattelevan sähkösopimuksia uusiessaan?

Sitä, että valitsevat luotettavan sähköntoimittajan, joka huomioi asiakkaan tarpeet. Vaikka hinta onkin sähkösopimuksessa erittäin olennainen osa, se ei ole ainoa tärkeä elementti. Asiakas säästää sekä aikaa että rahaa kun valitsee sähköntoimittajan, jonka kanssa asiat sujuvat niin kuin pitääkin, kaikilla osa-alueilla. Herrfors on sekä usean vuoden kokemukseltaan, että sopivalta kooltaan taatusti luotettava, joustava ja asiakkaitaan huomioiva mainio vaihtoehto. 

 

Mitä muuta haluaisit kertoa asiakkaillemme?

Jos jokin sähkösopimukseenne liittyvä asia mietityttää – olette sitten jo asiakas tai haluatte kilpailuttaa sähkösopimuksenne – ottakaa rohkeasti yhteyttä! Me Herrforsilla autamme mielellämme kaikenlaisissa tilanteissa, jotta saadaan teille paras mahdollinen ratkaisu sähkönhankintaanne. Joskus sähkönhankinta voi tuntua monimutkaiselta, mutta sitä sen ei tarvitse eikä pidä olla, ja me olemme täällä juuri sitä varten, että sähkönhankinta olisi asiakkaalle helppoa.

Tarjouspyyntö

Onko sähkösopimuksenne päättymässä tai harkitsetteko sopimuksenne kilpailuttamista? Voitte pyytää sähkötarjouksen helposti kotisivujemme kautta. Tarjouspyyntöä varten tarvitsette seuraavat tiedot: 

  • yrityksenne yhteystiedot

  • käyttöpaikkatiedot

  • mittarin sulakekoon

  • nykyisen sähkönmyyntisopimuksen päättymispäivän

  • toivotun sopimustyypin

 

Pyydä tarjous tästä. 

Yrityskäynti

Haluaisitko, että tulemme yrityskäynnille? Voit varata yrityskäynnin joko sähköpostitse tai soittamalla.