Till dig som ska flytta

VÅR NYA BROSCHYR GER SVAR PÅ FRÅGOR GÄLLANDE ELAVTAL

Till dig som ska flytta

VÅR NYA BROSCHYR GER SVAR PÅ FRÅGOR GÄLLANDE ELAVTAL

Aktuellt » Vår nya broschyr ger svar på frågor gällande elavtal

Vår nya broschyr ger svar på frågor gällande elavtal

Jobbar du på ett bostadsbolag eller med uthyrning av lägenheter? Har dina hyresgäster lätt att ta till sig elrelaterade saker, eller upplevs olika el- och nätavtal svåra? Är det svårt att veta när man ska teckna ett elavtal eller säga upp det? Det gör ingenting, elrelaterade saker kan ibland kännas utmanande!

Vår nya broschyr ”Till dig som ska flytta” är skapad för att göra det lättare att förstå sig på elavtal och processen kring dem. I broschyren hittar man våra bästa tips gällande el- och nätavtal på tre olika språk; finska, svenska och engelska. Broschyren tipsar också om vad du ska komma ihåg vid inflyttning, vad du kan åstadkomma med en kilowattimme samt hur du ska agera vid ett strömavbrott. Broschyren är utvecklad tillsammans med lokala fastighetsbolag för att garantera att innehållet motsvarar våra kunders behov till 100%.

Tror du att ni och era kunder kunde ha nytta av broschyren? Ta gärna kontakt med vår elförsäljning så ser vi till att ni får broschyren till ert förfogande kostnadsfritt. 

Herrfors saehkoesopimus esite kiinteistoeyhtioeille 2