Tiedätkö jo mikä sähkösopimus on paras valinta yrityksellenne?

ROBIN HOLLÄNDER, SÄHKÖNMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, HERRFORS

Tiedätkö jo mikä sähkösopimus on paras valinta yrityksellenne?

ROBIN HOLLÄNDER, SÄHKÖNMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, HERRFORS

Ajankohtaista » Tiedätkö jo mikä sähkösopimus on paras valinta yrityksellenne?

Tiedätkö jo mikä sähkösopimus on paras valinta yrityksellenne?

Nykyisillä sähkömarkkinoilla on lukuisia sähkösopimusvaihtoehtoja, yritysten tarpeet vaihtelevat ja toimintatavat poikkeavat toisistaan. Oikeanlaisen sähkösopimuksen valinta voi tuntua vaikealta. Kokemuksemme ja osaamisemme avulla voimme auttaa yritystänne tekemään oikean valinnan ja räätälöimään sähkösopimus toiveiden mukaiseksi. Sopimusta valitessa tutustumme tarkasti yrityksen kulutukseen, kokoon profiiliin – näin voimme auttaa tekemään oikea päätös, kun on aika uusia sähkösopimus.

Tavoitteenamme on, että tuotevalikoimamme sisältää sähkötuotteita jokaisen yrityksen tarpeisiin. Pyrimme myös olemaan joustavia ja valmiita muokkaamaan tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

Perustuotteisiimme kuuluu: Kiinteä hinta, Spot-hinta sekä räätälöity sopimus.

Tarjoamme kiinteää hintaa yhden, kahden ja kolmen vuoden sopimusajoilla. Kiinteä hinta perustuu yrityksen sähkönkulutusprofiiliin sekä Nasdaqin hintoihin. Nasdaq on energian yleinen kauppapaikka. Sähkönkäyttöprofiili lasketaan yrityksen sähkönkäytön ajankohdan perusteella. Tämän avulla voimme laskea yritykselle kiinteän hinnan, joka on voimassa koko sopimuskauden ajan 24/7. Tällöin hintaan ei vaikuta mahdolliset hintamuutokset sähköpörssissä. Sopimus on yksinkertainen ja turvallinen vaihtoehto yritykselle, joka haluaa keskittyä muuhun kuin sähkösopimusasioihin.

Spot-hinta perustuu täysin markkinahintaan, toisin sanoen Nordpool Spot + pieni marginaali meille sähköntoimittajana. Tässä sopimusvaihtoehdossa ostamanne energian hinta vaihtelee pörssin hintavaihteluiden mukaisesti, mikä voi vaatia myös omaa aktiivisutta sähkönkuluttajalta. Spot-hinnan avulla voit ohjata esimerkiksi tuotannon edullisemmille tunneille tai aikakausille, minkä ansiosta asiakkaalla on suuremmat mahdollisuudet vaikuttaa lopulliseen sähkölaskuun. Spot-sopimus on erittäin hyvä vaihtoehto yritykselle, joka on kiinnostunut vaikuttamaan ja olemaan osallinen sähkönkulutuksessa ja sen hankinnassa. Tarjoamme sopimusta kahden viikon irtisanomisajalla, minkä ansiosta reaktioaika hintamuutoksiin voi olla nopea ja sopimus voidaan vaihtaa esimerkiksi kiinteään sopimukseen, asiakkaan niin toivoessa.

Teemme usein myös räätälöityjä sähkösopimuksia, joissa yhdistyy kiinteä hinta sekä spot. Tällöin varmistamme kiinteän hinnan tietylle kulutusprosentille, kun taas loppuosuus on spot-hinnan mukainen. Tämä on hyvä vaihtoehto yritykselle, joka haluaa pystyä vaikuttamaan kustannuksiin, mutta jolla on niin suuri kulutus että tietty osuus sähkönkulutuksesta on järkevää kiinnittää.

 

Robin Holländer
Sähkönmyyntipäällikkö

Nämä asiat vaikuttavat sähkösopimuksen valintaan

  • Paljonko yrityksesi kuluttaa
  • Mihin aikaan vuorokaudesta yritys kuluttaa eniten sähköä
  • Onko yrityksen sähkönkulutus riippuvainen säästä
  • Onko yrityksellenne tärkeää tietää tarkat sähkökustannukset etukäteen vai kestääkö kassavirtauksenne tietyn vaihtelun?

  • Kuinka suuri on sähkökulujen osuus liikevaihdosta

Haluatko käydä läpi yrityksesi sähkösopimuksen?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme löytämään juuri yrityksellenne sopivan sähkötuotteen - kilpailukykyiseen hintaan!