Ainutlaatuiset yhteistyöt mahdollistavat rajojen yli tapahtuvan sähkökaupan

Ainutlaatuiset yhteistyöt mahdollistavat rajojen yli tapahtuvan sähkökaupan

Ajankohtaista » Ainutlaatuiset yhteistyöt mahdollistavat rajojen yli tapahtuvan sähkökaupan

Ainutlaatuiset yhteistyöt mahdollistavat rajojen yli tapahtuvan sähkökaupan

Nyt voidaan sekä Ruotsissa että Suomessa toimiville yrityksille tarjota kokonaisratkaisuja sähkökaupassa. Tämän mahdollistaa yhteistyö suomalaisen Oy Herrfors Ab:n ja ruotsalaisen Fyrfasen Energi Ab:n välillä. Yhteistyön avulla voivat yritykset toimittaa sähkökauppapalveluita valtionrajojen yli.

Yhteistyön tavoitteena on antaa sekä Ruotsissa että Suomessa toimiville yrityksille kattavampi kuva sähkömarkkinoista sekä mahdollisuus sähkökaupan yksinkertaisempaan käsittelyyn ja kustannustehokkaampaan strategiaan. Ensimmäisenä mahdollisuuden hyödyntänyt yritys on OSTP, yksi maailman johtavista ruostumattomien putkien ja putkiosien valmistajista Suomessa ja Ruotsissa. Yritys kokee yhteistyön erittäin positiivisena.

- Luotamme vahvasti malliin, joka luo yritykselle sekä taloudellista että hallinnollista tehokkuutta. Sisäänostovolyymimme ja fyysinen sijaintimme vaatii joustavuutta, johon sekä Herrfors että Fyrfasen voivat vastata. Tästä johtuen koemme yhteistyön erittäin positiivisena, kertoo OSTP:n Vice President Supply Chain Tim Sihvonen.

Herrfors pressbild med Johanna Overgaard Tim Sihvonen och Greger Gustin

Herrfors ja Fyrfasen eivät ole ainoita, jotka tarjoavat sähkökauppasopimuksia rajojen yli. Yhteistyön ainutlaatuisuus löytyy yritysten joustavista organisaatioista, joiden avulla voidaan räätälöidä täsmälleen asiakkaan tarpeita vastaava strategia. Tiiviin yhteistyön Euroopan parhaiden analyysiyhtiöiden, Markedskraftin ja Power-Derivan, avulla olemme päivittäisessä yhteydessä Euroopan sähkömarkkinoihin ja voimme näinikään tarjota asiakkaillemme pitkäaikaisia ja kustannustehokkaita strategioita koskien energianhankintaa.

- Fyrfasenin lisäksi tekee Herrfors yhteistyötä myös useiden muiden pohjoismaisten sähköyhtiöiden kanssa, joten voimme tarjota samaa palvelua asiakkaille kaikissa Pohjoismaissa. Sharing Power -yhteistyöprojekti on jo nyt tuonut meille asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita innovatiivisista ratkaisuista sähkömarkkinakysymyksissä, kertoo Herrforsin Key account Manager Johanna Övergaard.

Sharing Powerin muodostaa Affärsverken Energi (Ruotsi), Midtjysk Elhandel (Tanska), NTE Marked (Norja) ja Oy Herrfors Ab (Suomi).

Lisätietoja: Johanna Övergaard 0447815328.