Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuu

Ota yhteyttä » Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuu

Yksi tavoitteistamme Herrforsilla on ajatella paikallista etua, niin silloin kun kyseessä ovat ostetut palvelut kuin palvelut joita myymme. Olemme ylpeä pohjanmaalainen yritys, ja arvostamme alueen yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä. Tahdomme olla mukana luomassa me-henkeä, johon alueen jokainen asukas voivat tuntea kuuluvansa. 

Millä tavoin kannamme vastuumme? 

Yritämme aina parhaamme mukaan auttaa monipuolisesti yhdistyksiä tai erilaisia projekteja sponsorointiohjelmamme avulla, erityisesti silloin kun kyseessä on toiminta joka näkyy koko alueella tai joka jollain tavoin luo lisäarvoa alueen asukkaille. Sponsoroimme todella aktiivisesti alueen erilaisia urheilu- ja kulttuurimuotoja, pyrkien jakamaan tukea mahdollisimman kattavasti eri järjestöjen kesken. Pidämme tärkeänä, että tukemamme järjestöt tekevät työtä samojen tavoitteiden eteen, jotta yhdessä voimme kasvattaa Pohjanmaan asukkaiden asemaa ja elintasoa. 

Liikunnan ja kulttuurin lisäksi tuemme aktiivisesti myös organisaatioita ja projekteja, joiden katsomme olevan hyödyllisiä alueen ihmisille. Näihin lukeutuvat muun muassa diakonia, jonka työtä arvostamme ja mielellämme myös tuemme. Sponsorointikohteisiimme sisältyvät myös lukuisia projekteja, jotka kasvattavat alueen Me-henkeä. 

Investoimme jatkuvasti suuria resursseja myös sähkönjakeluverkkoomme. Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan hyvä, varma sähköverkko niin suurteollisuudelle kuin yksityisasiakkaillemme. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme investoineet 33 miljoonaa euroa sähköverkkoomme. Suurin osa näistä investoinneista on mahdollistanut siirtymisen klassisista ilmakaapeleista säältä suojattuihin maakaapeleihin. Tämän ansiosta sähköverkkomme ei ole yhtä herkkä säälle ja tuulelle, ja voimme jälleen taata turvatun ja varman sähkönjakelun. Tämä on myös yksi tavoistamme olla mukana luomassa vahvempaa aluetta. 

Teemme kaikkemme luodaksemme alueelle vahvemman tuotemerkin ja luodaksemme sinulle parhaat edellytykset menestyksekkään yritystoiminnan ylläpitämiseen. Kannathan sinäkin vastuusi? Yhdessä olemme vahvoja!