Haluamme taata tulevaisuuden sähköntuotannon.

Haluamme taata tulevaisuuden sähköntuotannon.

Ota yhteyttä » Sähköntuotanto

Sähköntuotanto

Herrfors on kautta aikojen investoinut laajaan tuotantomuotopalettiin. Uskomme monipuolisten sähköntuotantotapojen olevan pitkäaikaisesti kestävä ratkaisu, sillä kaikilla tuotantomuodoilla on omat edut ja haitat. Tuulen laantuessa voimme tuottaa sähköä paikallisissa vesivoimaloissa. Vedenpinnan ollessa matala, voimme tuottaa sähköä biopolttoainelaitoksissamme. Näin voimme turvata vakaan sähkönsaannin - nyt ja tulevaisuudessa. 

Vuosien aikana olemme jatkuvasti lisänneet uusiutuvan energiantuotannon määrää, ja tällä hetkellä lukeudummekin Suomen energiayhtiöiden kärkeen, kun tavoitteena on päästöttömät ja uusiutuvat tuotesalkut. Vaativatko asiakkaanne että ostatte vihreään sähköä tuotteidenne tuottamiseen? Voimme toimittaa sertifikaatin sekä sähkön tuotantotavasta ja tuotantopaikasta, esimerkiksi suoraan Ähtävänjoen vesivoimalasta. Annamme mielellämme käyttöönne myös markkinointimateriaalia tuotantopaikoista, mikäli asiakkaanne sitä arvostavat.

Ota yhteyttä keskustellaksemme millainen konsepti sopisi teille parhaiten.

Herrfors saehkoentuotantokartta

Case: Oravaisten Savustamo

Nykyään Oravaisten Savustamo on tunnettu tavaramerkki liha-alalla. Yrityksellä on kolme omistajaa ja seitsemän työntekijää, ensisijaisina markkina-alueinaan Pohjanmaa, Ahvenanmaa, Turunmaa ja Uusimaa. Savustamo on alusta lähtien lisännyt sekä tuotevalikoimaa että tuotantokapasiteettia, hitaasti mutta varmasti. Nykyään yrityksellä on markkinoilla noin 50 kilpailukykyistä tuotetta ja he toimittavat vuosittain noin 15 000 kg koko Suomeen. 100 % Suomesta saa tilauksensa 36 tunnin sisällä, mikä tarkoittaa, että tehokkuus ja prosessit ovat loppuun asti harkittuja ja kehitettyjä.

Lue koko asiakastarina täältä.

Miltä näyttää Herrforsin sähköntuotanto tulevaisuudessa?

Tutustu aiheeseen lisää lukemalla tuotantopäällikkömme Andreas Rasmuksen artikkeli "Tavoitteet ja päämäärät Herrforsin sähköntuotannossa".