‘Luonnollinen ja toimiva yhteistyö on meille kullanarvoista.

ÅSA BJÖRKMAN, TJ, EBBA KIINTEISTÖT

‘Luonnollinen ja toimiva yhteistyö on meille kullanarvoista.

ÅSA BJÖRKMAN, TJ, EBBA KIINTEISTÖT

Case » Ebba Kiinteistöt

Ebba Kiinteistöt

Ebba on luonnollinen valinta, kun etsit vuokra-asuntoa Pietarsaaresta. Ebba kiinteistöt omistaa tällä hetkellä yli 600 asuntoa ja 110 asukaspaikkaa useissa eri palvelutaloissa Pietarsaaressa. Yrityksen johdossa toimii Åsa Björkman, joka usean isännöinti- ja kiinteistöalalla vietetyn vuoden jälkeen tuntee sekä kaupungin että alan kuin omat taskunsa. Ebba on todellakin tehnyt parhaansa saadakseen Pietarsaaren vaikuttamaan houkuttelevalta ja kutsuvalta asuinpaikalta joka ikäiselle asukkaalle.

Ebba kiinteistö on perustettu vuonna 2014, kun 17 eri kiinteistöyhtiöstä muodostui yksi suuri yhtiö. Yritys on 100% Pietarsaaren kaupungin omistama, itse työtä tehdään kuitenkin todella itsenäisesti konserniohjeita noudattaen. Ebban tavoitteena on tehdä Pietarsaaresta houkutteleva asuinpaikkakunta sekä pystyä saada asuntotarjonnan vastaamaan tulevaisuuden kysyntää. Pietarsaaressa on selkeästi nähtävillä miten pienet kaksiot sekä rivitalokolmiot ovat suurimman kiinnostuksen kohteina, kuitenkin eri asiakasryhmissä.

- Pienet kaksiot kiinnostavat isoa asiakasryhmää, joka koostuu muun muassa opiskelijoista, yksineläjistä sekä vanhemmista henkilöistä, kun taas rivitalokolmiot ovat suosittuja lapsiperheiden koteja. On helppo havaita, että kerrostalokolmiot eivät ole yhtä haluttuja, etenkään jos talossa ei ole hissiä. Pyrimme jatkuvasti purkamaan ja rakentamaan uutta kyetäksemme vastaamaan tulevaisuuden asuntotarpeisiin. Asiakkaat toivovat usein vaivattomia ja valoisia asuntoja, kertoo Åsa Björkman, Ebba Kiinteistöjen toimitusjohtaja.

Ebba fastigheter Herrfors saehkoenmyyjae

Ebba Kiinteistoet Herrfors Business 4

Kun asuntojen ja asukkaiden lukumäärä on näinkin korkea, on yhteydenpito sähköntoimittajan kanssa tärkeä osa prosessia. Sisään- ja ulosmuuttoja voi vuosittain olla yli sata.

- Ebban asiakkaat, isännöijät ja itse kiinteistöyhtiö on yhteistyössä Herrforsin kanssa useita kertoja viikossa. Meitä palvellaan asiakaspalvelussa aina iloisesti ja asiat tapahtuvat nopeasti. Prosessi toimii ongelmitta, ja mahdollisten ongelmien esiintyessä ratkaistaan ne nopeasti ja tehokkaasti.

Uusi sähkösopimus tehdään aina uuden asiakkaan muuttaessa asuntoon ja sähkösopimus päätetään aina asukkaan muuttaessa pois. Joskus kuitenkin asukas unohtaa muutosta ilmoittamisen. Tällöin Herrforsin elektroninen seuranta on apuna, ja laskutus voidaan katkaista oikeaan päivään.

Sähkön lisäksi saa yli 99% Ebban kiinteistöistä lämpönsä Herrforsin kaukolämpöverkosta. Myös tällöin on todella tärkeää, että yhteistyö asiakkaan ja lämmöntoimittajan kanssa toimii mutkatta.

- Kiinteistöjen ollessa useita, arvostamme todella paljon sekä paikallistuntemusta että rakennemuutoksien ymmärtämistä Herrforsilla. Välittömästi mainitessamme kiinteistön nimen, tietää Herrforsin asiakaspalvelija mistä osoitteesta on kyse. Luonnollinen ja toimiva yhteistyö on meille kullanarvoista.

Sähkösopimusta tehdessä sai Åsa laajan tietopaketin sähkömarkkinoista ja ymmärryksen siitä, miten markkinat toimivat. Sekä tässä vaiheessa että vuosittaisten yritysiltojen aikana saatua informaatiota arvostaa hän korkeasti.

- Yrityksille on tärkeää, että tehty sähkösopimus on kaikin puolin kilpailukykyinen ja että hinta on keskusteltavissa. Uskon kuitenkin vahvasti, että paikallisten yritysten tulee tukea toisiaan.

Tämä on Ebba Kiinteistöt

  • Ebba Fastigheter on perustettu vuonna 2014.

  • Yritys on Pietarsaaren kaupungin omistama, toimitusjohtajanaan Åsa Björkman. 

  • Kiinteistöosakeyhtiö omistaa noin 620 vuokra-asunto sekä useita kiinteistöjä, joiden asumisjärjestelyt soveltuvat erityistarpeisiin, eri puolilla Pietarsaarta. 

  • Tutustu Ebban toimintaan tarkemmin: www.ebbafastigheter.fi .

Sähköä kiinteistöyhtiöille

Toimiva yhteistyö ja sähköntoimittajan hyvä paikallistuntemus ovat usein tärkeitä asioita kiinteistöyhtiöille, joilla on suuret asiakasmäärät sekä näin ikään myös lukuisia sisään- ja ulosmuuttoja. Yksi vahvuuksistamme onkin räätälöityjen yhteistyötapojen luominen - asiakas- tai kiinteistömäärästä riippumatta. Otathan yhteyttä voidaksemme löytää tavan, joka palvelee parhaiten juuri teitä.