Nordic Sunrise - markkinoiden älykkäintä aurinkoenergiaa

Nordic Sunrise - markkinoiden älykkäintä aurinkoenergiaa

Ajankohtaista » Nordic Sunrise - markkinoiden älykkäintä aurinkoenergiaa

Nordic Sunrise - markkinoiden älykkäintä aurinkoenergiaa

Nordic Sunrise on Katternöryhmän aurinkovoimakonseptin viime vuonna lanseeraama tuotemerkki. Laajakokoinen kartoitustyö uusien tuote- ja palvelukonseptien ympärillä aloitettiin 2017, Nordic Sunrisen ollessa uusin tuotteista. Nordic Sunrise on älykäs aurinkovoimakonsepti, joka toimitetaan valmiiksi asennettuna. Yhteistyösopimus on tehty kotimaisen GreenEnergy Finland Oy:n kanssa, joka korkealaatuisten aurinkopaneeliratkaisujen lisäksi toimittaa myös GEF Vision tuotannonseurantajärjestelmän.

- Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet voimakkaasti 2010-luvulla, ja nyt kykenemme tarjoamaan kilpailukykyistä konseptia asiakkaillemme. Vaikka Nordic Sunrise on jo nyt yksi markkinoiden älykkäimmistä aurinkovoimavaihtoehdoista, panostaa yhteistyökumppanimme intensiivisesti tuotekehitykseen. Yhdessä voimme antaa osan tästä asiakkaillemme, sanoo Roger Holm, Katternökonsernin toimitusjohtaja.

Tuotelanseeraus sopii erinomaisesti Katternöryhmän tavoitteeseen lisätä uusiutuvan energian määrää. Aurinkosähköjärjestelmät liitetään sähköverkkoon ja se sähkötuotannon osuus, jota asiakas itse ei käytä, voidaan myydä asiakkaan omalle sähköntoimittajalle, joko Katternöryhmän yritykselle, tai muulle itsetuotettua sähköä ostavalle sähköyritykselle.

- GEF Visionin avulla asiakas voi seurata aurinkopaneelien tuotantoa reaaliajassa ja sovittaa kulutuksen oman tuotannon mukaan. Järjestelmä luo mahdollisuuden jopa esimerkiksi lämminvesivaraajan ohjaamiseen paneelien tuotannon mukaisesti. Mikäli asiakas haluaa investoida akkuvarastointiin tai sähköautoon, voidaan nämä yhdistää GEF Visioniin jatko-optimointiin. Tällä tavalla asiakas voi lisätä investointinsa kannattavuutta.

Herrfors toimittaa aurinkopaneelijärjestelmiä niin omakotitaloihin, yrityskiinteistöihin kuin maatalouksille. Varaa kanssamme kohdekäynti ja pyydä tarjous omasta järjestelmästäsi! Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat tehokkaimman ja juuri asiakkaan tarpeita vastaavan järjestelmäratkaisun löytämisessä. 

Tutustu Nordic Sunrise -aurinkopaneelijärjestelmiimme.